دانشجویان علوم تربیتی با المپیاد آشنا شدند

با حضور دانشجویان رشته علوم تربیتی نشست آشنایی با المپیاد دانشجویی برگزار شد. در این جلسه که روز یکشنبه مورخ 18/9/97 ساعت 12:30 در محل کارگاه علوم تربیتی تشکیل شد، دکتر مرعشی رییس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دکتر رحیمی دوست مدیر گروه علوم تربیتی، و دکتر رضوی مسئول کمیته علمی المپیاد، نیز حضور داشتند.

در ابتدای جلسه دکتر مرعشی با اشاره به تجارب موفق دانشجویان در المپیاد دانشجویی سنوات قبل، ابراز امیدواری کرد دانشجویان متقاضی بتوانند رتبه های برتر کشوری را کسب نمایند. وی با اشاره به مشوق های مختلف در نظر گرفته شده برای دانشجویان از آنها خواست با تمام توان خود در این رقابت شرکت کنند تا بتوانند توانایی علمی خود را محک بزنند. رئیس دانشکده خاطر نشان ساخت علیرغم امکانات و شرایط بهتری که دانشگاه های مرکز از آن برخوردارند با این حال همواره دانشگاه شهید چمران اهواز در عرصه های علمی سوابق درخشانی داشته است. وی این سوابق درخشان را مرهون همت دانشجویان و همچنین تلاش و برنامه ریزی گروه علوم تربیتی دانست و برای شرکت کنندگان در المپیاد آرزوی موفقیت کرد.

در ادامه دکتر رحیمی دوست، با اشاره به این که متقاضیان المپیاد غالبا دانشجویان قوی رشته علوم تربیتی هستند حمایت همه جانبه گروه از شرکت کنندگان در المپیاد را مورد تاکید قرار داد.

همچنین دکتر رضوی، خاطر نشان ساخت دانشگاه شهید چمران اهواز مبدع المپیاد دانشجویی در سطح دانشگاهی است و هیچ دانشگاه دیگری المپیاد درون دانشگاهی را برگزار نمی کند. وی ابراز امیدواری کرد این حرکت ابتکاری سرمشق و الگوی دانشگاه های دیگر باشد. در ادامه جلسه دانشجویان با شرایط، چگونگی، زمان بندی، مکان، و منابع المپیاد آشنا شدند. در پایان نیز شرکت کنندگان سوالات خود را مطرح و مسئولین به آن ها پاسخ گفتند.