کتابخانه

ساعت کاری و مقررات کتابخانه


ساعت­های کاری کتابخانه

کتابخانه دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی  روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت7:30 صبح الی  18 بعد از ظهر به صورت پیوسته و بدون وقفه به روی دانشجویان باز می باشد.

مقررات کتابخانه
 
 

 

کارکنان کتابخانه

درباره کتابخانه

کتابخانه دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی همزمان با تاسیس دانشکده در سال 1351 بنیاد گذاشته شد. و فعالیت خود را در راستای فراهم آوری و امکان دسترسی به منابع مورد نیاز دانشجویان آغاز نمود. مساحت فضای کتابخانه 300 متر مربع می باشد که عمدتا به قفسه های کتاب و مجلات اختصاص داده شده است و بخشی هم به سالن مطالعه. وجود گروه آموزشی کتابداری و اطلاع رسانی (علم اطلاعات و دانش شناسی جدید) باعث شده تا علیرغم امکانات محدود، این کتابخانه همیشه فعالیت خود را به نحو مطلوب انجام داده و از جدیدترین اصول کتابداری در اداره آن استفاده شود. این کتابخانه از سال 1384 با مدیریت سرکار خانم عفت یاقوتی که دارای مدرک کارشناسی کتابداری می باشد اداره می شود. مخزن کتب این کتابخانه فقط به روی دانشجویان مقطع دکترا کاملا باز می باشد بدین معنی که خود کتابهای مورد نیازشان را علاوه بر سرچ در برنامه کتابخانه می توانند از نزدیک رویت و انتخاب کنند و دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با هماهنگی و کنترل میز امانت می توانند وارد مخزن شوند.کتابهای این کتابخانه طبق نظام رده بندی کتابخانه کنگره آمریکا( American Library of Congress )  از A-Z کنار هم چیده شده اندکه هر حرف معرف یک موضوع کلی با تقسیم فرعی موضوعات وابسته به آن موضوع می باشد در نتیجه این نظم، تمامی کتابهای هم موضوع در کنار هم قرار گرفته اند. همچنین فهرست برگه های قابل رویت در نرم افزار کتابخانه نیز بر اساس همین نظام فهرست نویسی شده اند و این فهرستها از طریق کتابخانه ملی و مرکز اسناد جمهوری اسلامی ایران قابل دریافت و افزودن به برنامه کتابخانه هستند (ایزوگیری). کتابخانه دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی در حال حاضر دارای 46266 جلد کتاب فارسی و لاتین می باشد که اطلاعات فهرست نویسی مربوط به آنها در نرم افزار تحت وب کتابخانه (آذرسا)  وجود دارد و این اطلاعات قابل جستجو توسط مراجعه کننده با کامپیوترهایی که به همین منظور در کتابخانه وجود دارند می باشند.

آمار منابع موجود در کتابخانه:

کتابخانه دانشکده در حال حاضر دارای 30756 جلد کتاب فارسی، 16916 جلد کتاب لاتین،2120 جلد پایان نامه، 3348  مقاله فارسی قابل بازیابی در نرم افزار کتابخانه (آذرسا)، 239 عنوان مجله فارسی، 456 جلد اسناد و مدارک، 93 حلقه لوح فشرده کتاب فارسی،30 حلقه لوح فشرده کتاب لاتین و همچنین 1126 حلقه لوح فشرده.مربوط به فایل الکترونیکی پایان نامه می باشد. لازم به ذکر است که این آمار تا پایان سال 1397 می باشد.

بخش های کتابخانه

-         بخش جستجو در نرم افزار تحت وب کتابخانه توسط کامپیوترهای اوپک

-         میز امانت کتاب فارسی و لاتین

-         میز امانت پایان نامه­ها

-         آرشیو مجلات فارسی

-         آرشیو اسناد و مدارک

-         بخش سفارش، خرید و آماده سازی کتاب ها و پایان نامه ها

-         سالن مطالعه خواهران و سالن مطالعه برادارن

اهداف و شرح وظایف